Close

Valmentajat

Tommi Laitto

Päävalmentaja – PGA PRO

Golf vei minut mukanaan 27 vuotta sitten. Minulla on vankka kokemus kilpagolfin pelaamisesta amatöörinä ja ammattilaisena Suomessa ja ulkomailla.

Olen ollut PGA:n jäsen vuodesta 2005. Ammattivalmentajatutkinnon suoritin 2014 golfin lajitutkintojen jälkeen. Viimeiset seitsemän vuotta toimin opettavana prona Kurk Golfissa Kirkkonummella, jossa vastasin mm. juniorivalmennuksesta.

Valmennan kaiken tasoisia ja ikäisiä pelaajia. Valmennuksen päätavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle hallittu ja helposti toistettava lyönti. Valmennuksessa keskityn pelaajan kehitettävien taitojen viemiseen kentälle, jonka tavoitteena on nautinnon lisääminen pelaamiseen.

Käytämme harjoittelussa tukena eri moderneja apuvälineitä, kuten Trackmania analysoimaan valmennettavien suorituksia. Teknologiaa hyödyntämällä pääsemme kiinni valmennettavien kanssa siitä mikä lyöntitekniikassa on hyvää ja miten sitä voitaisiin parantaa.

Olen suorittanut Suomen PGA:n viisi valmentajakoulutustasoa ja hankkinut laaja-alaisesti eri kurssien kautta lisää valmennusoppia ulkomailta. Haluan kehittää valmennettavieni rinnalla myös jatkuvasti itseäni valmentajana, jonka johdosta osallistun aktiivisesti eri koulutuksiin myös tulevaisuudessa.

Golf on hieno laji ja se tulee entistä hauskemmaksi kun oppii uutta. Uskon omaavani kyvyn kommunikoida jokaisen valmentamani pelaajan kanssa oikealla ja yksilöllisellä tavalla saadakseni kehitystä aikaiseksi innostavassa opetusilmapiirissä.

Tuomas Tuovinen

Valmentaja – PGA PRO

Aloitin golfin harrastamisen Pickalassa 7-vuotiaana. Peli vei nopeasti mukanaan ja kilpaileminen alkoi kiinnostaa jo nuorena. Amatööriuralla minulle kertyi paljon kansainvälistä kilpailukokemusta junioreiden ja aikuisten maajoukkuetasolta. Ammattilaiseksi siirtymisen aika tuli vuonna 2002. Parhaat saavutukseni ammattilaisena ovat kaksi 3.sijaa European Challenge Tour kilpailuissa, sekä pelioikeus European Tourille vuonna 2006. Pelaamisen ohella olen vuodesta 2012 alkaen toiminut aktiivisesti junioreiden ohjaajana. Monen vuoden kokemus kentiltä antaa hyvät eväät auttaa golfareita oman pelinsä kehittämisessä.