Close

Yritystapahtumat

Meillä on vahva osaaminen ja kokemus yritystapahtumista, joissa olemme olleet vuosien saatossa mukana. Haluamme luoda yksilöllisiä ja inspiroivia tapahtumakokonaisuuksia, jotka palvelevat yrityksien henkilökuntaa, asiakkaita tai sidosryhmiä tuoreella tavalla ja innostuneella otteella.

Pickala Golf tarjoaa meille Suomen parhaat puitteet erilaisten tapahtumien järjestämistä. Upea miljöö, monipuoliset kentät sekä erinomaiset ravintola palvelut takaavat onnistuneen tapahtuman kanssamme.

Olethan siis meihin yhteydessä ja lähdetään yhdessä suunnittelemaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuva tapahtuma- tai opetuskokonaisuus!


Tapahtumapaketit

Beat The Pro

Valitse tiimistämme haluamasi pro haastamaan kaikki kilpailijat par-3 reiälle tai draivi skabaan. Leikkimielinen kisailu kentällä tuo lisämaustetta päivään ja onnistumisen mahdollisuuksia vieraille. Mikäli kilpailijat onnistuvat voittamaan pron, saavat he erikoispalkinnon. Kaikki pro:t omaavat pitkän kokemuksen kilpakentiltä. Kokemusta löytyy aina isoimmista amatöörikilpailuista, LPGA- ja European tourille asti. Pystymme siis tarjoamaan vieraillesi kovimman mahdollisen haasteen. Par 3 Ultimate Challenge haasteessa kaikilla par3-väylillä pro vastassa.

Trackman-analyysi

Trackman-analyysi kierroksella.Käytämme opetuksessa apuna maailman johtavaa golflyönnin analysointilaitetta. Yhdellä reiällä pro tallentaa jokaisen pelaajan lyönnin ja vieraat saavat svingi vinkit lyönnistä kilpailun jälkeen. Trackman-laitteella saa tarkan mitan draiville. Datan avulla saa vaikka palkittua päivän vinoimman draivin.

Golf kärpäsen puraisu

Golfiin tutustumista ryhmällä. Käymme läpi peruslyöntin, chipin- ja putin sekä lopuksi kisailemme leikkimielisesti puttiviheriöllä tai Gardenin par3-kentällä peliä harjoitellen. Opetus voidaan räätälöidä myös kokeneemman golfryhmän tarpeisiin. Teemme golfiin tutustumisesta inspiroivan ja hauskan kokemuksen niin että golf kärpänen puree takuu varmasti.

Fast track Green Card-kurssi

Kutsu golf päivääsi vieraita jotka eivät vielä pelaa golfia ja tarjoa heille mahdollisuus green cardin suorittamiseen. Samaan aikaan kun lajia jo pelaavat vieraasi kilpailevat kentällä, järjestävät MR Golf Schoolin prot Green Card-kurssin heille.

GOLF TYKY-PÄIVÄ

Tule viettämään mukavaa aikaa golfin parissa ! Ryhmässäsi voi olla golfia jo harrastavia sekä vasta lajiin tutustujia. Järjestämme päivän yrityksen toiveitten mukaan ja tapahtuman kaikille sopivaksi.

Pro-Am

Anna ammattilaisen näyttää mallia. Pro pelaa jokaisen ryhmän mukana. Vieraat pääsevät vierestä seuraamaan kuinka ammattilainen taitaa pelin. Pro jakaa kierroksen aikana vieraille myös arvokkaita vinkkejä pelin parantamiseksi. Mahdollisuus valita useampi pro pelaamaan kanssanne ryhmäkoon mukaan.

Warm up

Golf painotteinen lämmittely hauskalla tavalla ennen kisaa vieraille.

Pron pikavinkit kierrokselle

Mikäli vieraasi peliä vaivaa slice tai hukki niin tarjoa heille mahdollisuus käydä rangella nappaamassa pikavinkit svingiin ennen kierrosta.

Golf fantasia

Valitse täytteet itse. Rakenna oman näköisesi päivä höystettyinä erinäisillä pro palveluilla.

Timo Rauhala,Golf Mentors

Yritys sparri luento

Timo tarjoaa yrityksille ja heidän asiakkailleen ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan huippu-urheilun ja golfin ehdoilla toteutettuun golfvalmennukseen, mentorointiin,Timon inspiroiviin harjoituksiin ja luentoihin. Puhumme menestyksestä ja tavoitteiden voimasta ja siitä, miten toimitaan jotta itseluottamus itsellä tai tiimillä saadaan kasvatettua jotta tavoitteet voivat toteutua. Aiheita luennolle:

  • Modernin ammattiurheilun vaatimukset
  • Ehjät päivät tiellä menestykseen
  • Oman itseni johtaminen menestykseen
  • Valmentautuminen menestyksen tielle
  • Valmennuksen prosessi
Lisätiedot & varaukset

Otathan yhteyttä, niin kerromme yksityiskohtaisemmin eri ideoista yritystapahtumanne järjestämiseksi!

Yhteystiedot:

Sanna Haavisto P. 040-674 6400 sanna.haavisto@pickalagolf.fi

Janne Pelkonen P. 040-770 8993 janne.pelkonen@pickalagolf.fi

Minea Blomqvist-Kakko P. 040-5500 772 minni@mrgolfschool.fi

Peter Erofejeff P. 050-307 5048 peter.erofejeff@gmail.com