ALOITA GOLF

PELAAJAKSI PÄIVÄSSÄ 4h -ALKEISKURSSI

Kiinnostaako golf?

Ehkä kaverisi tai puolisosi jo harrastavat lajia, mutta et ole vielä onnistunut ylittämään aloituskynnyskorkeutta. Ei hätää! Meidän kanssamme pääset tutustumaan golfiin ja sen syvimpään olemukseen, joka on paljon muutakin kuin itse peli. Laji sopii kaikille mutta kukaan ei ole seppä syntyessään. Alkeiskurssin avulla pääset hyvin jyvälle lyönnistä, pelistä ja säännöistä. Alkeiskurssin tavoitteena on tuottaa sinulle riittävät tiedot ja taidot kentällä toimimiseen. Pelitaidot kehittyvät ajan kuluessa, joten ota rennolla asenteella homma haltuun.

Tervetuloa nauttimaan luonnonkauniiseen miljööseen golfista ja uuden oppimisesta! Ehkä golfkipinä syttyy ja saat itsellesi uuden elämänmittaisen harrastuksen.

 

Hinta 99€

Hinta sisältää opetuksen, Green cardin ja lainamailat kurssin ajaksi.

Kurssit vetää: Tommi Laitto, Tuomas Tuovinen, Harri Murtonen

Kursseja järjestetään Pickala Golfissa, Nordcenterissä ja RuukkiGolfissa.

Aloittelijan Polku

Golfarin polku alkaa Pelaajaksi päivässä greencard-kurssista. Sen jälkeen voit hioa taitojasi vielä kertauskursseilla tai matalan kynnyksen tunnin kestävillä teematunneilla. Järjestämme myös ilmaisia peli-iltoja joissa autamme sinua alkuun uuden harrastuksen parissa.

 

JATKOTREENIT

Kertauskurssit 2h

40€/hlö

Teematunnit  

25€/tunti/hlö (Pickala, Nordcenter ja RuukkiGolf-jäsenhinta 20€)

PELAAMINEN

Kun green card on taskussa, ensimmäinen askel aktiivisempaan golfin harrastamiseen on liittyminen johonkin Suomen Golfliiton jäsenseuraan. Sitten voit aloittaa pelaamisen, jonka jäsenyys monilla eri tavoilla mahdollistaa. Jokaiselle uudelle harrastajalle löytyy omiin tarpeisiin sopiva pelaamisen tapa.

Harrastuksen ensiaskeleilla kysymyksiä usein riittää ja täältä löydät kattavasti tietoa golfin harrastamisesta!

”Golf on yksilölaji, jossa on joukkuepelin sosiaalisuus.”

Jani, 29v

”Golfia pelatessa saa olla luonnossa raikkaassa ilmassa. Peli pakottaa olemaan hetkessä ja itselleen ja kavereille saa nauraa.”

Oona, 25v