LAADUKKAAT JA INNOSTAVAT ALKEISKURSSIT LÄHELLÄSI.

Kaikki alkeiskurssimme sisältävät tasokkaan opetuksen, Green Cardin sekä lainamailat kurssin
ajaksi. Kurssipaikkoina toimivat kesällä Pickala Golf ja Hirsala Golf. Talven Green Card tiedustelut suoraan valmentajilta.
Valitse oma tapasi aloittaa golf alla olevista paketeista.

oona

Kiinnostaako golf?

Ehkä kaverisi tai puolisosi jo harrastavat lajia, mutta et ole vielä onnistunut ylittämään aloituskynnyskorkeutta. Ei hätää! Meidän kanssamme pääset tutustumaan golfiin ja sen syvimpään olemukseen, joka on paljon muutakin kuin itse peli.

PELAAJAKSI PÄIVÄSSÄ KESÄLLÄ

Nopea tapa aloittaa uusi harrastus ammattilaisten opastamana. Tehokas 4h alkeiskurssi/max.8 hlöä

99 €

PELAAJAKSI TALVELLA

Green cardin suorittaminen talvella on hyvä vaihtoehto. Saat rauhassa harjoitella golfin perusasioita ja olet valmis pelaamaan heti ensi kauden alussa. Talven Green Card kurssi onnistuu yksityistunneilla tai kerää oma ryhmäsi. 

 

PELAAJAKSI YHDESSÄ

Aloita golf yhdessä puolison tai kaverin kanssa -omalla tahdillasi. Paketti koostuu neljästä erillisestä yksityistunnista. 

PELAAJAKSI KAHDESSA PÄIVÄSSÄ

Alkeiskurssi sinulle, joka haluat tutustua golfin rauhallisemmassa tahdissa. Kurssi sisältää kaksi 3h opetuskertaa /max.8 hlöä

159 €

PERHEKURSSI / KAVERIKURSSI

Golf on koko perheen tai
ystäväporukan yhteinen harrastus ja siksi haluamme mahdollistaa myös lajin aloittamisen tutussa ja
turvallisessa porukassa.
Kurssin kesto 4h /max.8 hlöä

MyPickala-tunnit Pickalassa tai TATSI-teematunnit Hirsalassa

Matalan kynnyksen golftreenit, johon voi tulla kertaamaan jo opittua, hiomaan uusia taitoja tai hakemaan tatsia eri osa-alueisiin teemojen mukaan.

150 €

PELAAJAKSI PÄIVÄSSÄ 4h -ALKEISKURSSI

Kiinnostaako golf?

Ehkä kaverisi tai puolisosi jo harrastavat lajia, mutta et ole vielä onnistunut ylittämään aloituskynnyskorkeutta. Ei hätää! Meidän kanssamme pääset tutustumaan golfiin ja sen syvimpään olemukseen, joka on paljon muutakin kuin itse peli. Laji sopii kaikille mutta kukaan ei ole seppä syntyessään. Alkeiskurssin avulla pääset hyvin jyvälle lyönnistä, pelistä ja säännöistä. Alkeiskurssin tavoitteena on tuottaa sinulle riittävät tiedot ja taidot kentällä toimimiseen. Pelitaidot kehittyvät ajan kuluessa, joten ota rennolla asenteella homma haltuun.

Tervetuloa nauttimaan luonnonkauniiseen miljööseen golfista ja uuden oppimisesta! Ehkä golfkipinä syttyy ja saat itsellesi uuden elämänmittaisen harrastuksen.

 Kesäkurssin hinta 99€

Hinta sisältää opetuksen, Green cardin ja lainamailat kurssin ajaksi.

Kurssit vetää: Tommi Laitto, Harri Murtonen ja Minea Blomqvist-Kakko

Kursseja järjestetään kesällä Pickala Golfissa ja Hirsala Golfissa ja talvella MR Golf Studio Hirsalassa ja Season Golfissa Finnoossa.

Haluatko suorittaa greencardin talvella?

Greencardin suorittaminen talvella on hyvä vaihtoehto. Sinulla on rauhassa aikaa harjoitella golfin perusasioita ja olet valmis pelaamaan heti ensi kauden alussa. Talvella myös pelinomainen harjoittelu onnistuu simulaattoreissamme MR Golf Studio Hirsalassa.

Talvikurssin hinta 4 x 1h yksityistunti 340€ (Yksityistunneilla sama hinta 1-2 hlöä eli 2 hlön alkeiskurssi 170€/hlö) Isommille ryhmille kysy tarjousta!

Talvikurssi tiedustelut suoraan opettajilta!

Tommi Laitto

tommi@mrgolfschool.fi  / 040 538 0092 

Harri Murtonen

harri@mrgolfschool.fi / 040 538 9493

Minea Blomqvist-Kakko

minni@mrgolfschool.fi / 040 552 2190

 

Aloittelijan Polku

Golfarin polku alkaa Pelaajaksi päivässä greencard-kurssista. Sen jälkeen voit kerrata oppeja vielä matalan kynnyksen tunnin kestävillä teematunneilla. 

MoveGolf

MoveGolf -tapahtumat ovat avoimien ovien matalan kynnyksen tapahtumia tutustua golfin maailmaan. Tervetuloa nauttimaan koko perheen voimin yhteisestä ajasta golfkentälle!

Tutustu lisää avoimiin tapahtumiimme: 

https://www.movegolf.fi/

JATKOTREENIT

Alkeiskurssin jälkeen voit jatkaa taitojesi hiomista MyPickala ja Hirsala tatsi- teematunneilla. 

Teematunti hinta: 

30€/tunti/hlö (Pickala ja Hirsala -jäsenhinta 25€)

PELAAMINEN

Kun green card on taskussa, ensimmäinen askel aktiivisempaan golfin harrastamiseen on liittyminen johonkin Suomen Golfliiton jäsenseuraan. Sitten voit aloittaa pelaamisen, jonka jäsenyys monilla eri tavoilla mahdollistaa. Jokaiselle uudelle harrastajalle löytyy omiin tarpeisiin sopiva pelaamisen tapa.

Harrastuksen ensiaskeleilla kysymyksiä usein riittää ja täältä löydät kattavasti tietoa golfin harrastamisesta!

Voit olla myös aina meihin yhteydessä jos herää kysymyksiä ja kaipaat avustusta uuden harrastuksen aloittamiseen!

Yhteystiedot:

Minni Blomqvist-Kakko / minni@mrgolfschool.fi / 040 552 2190

 

”Golf on yksilölaji, jossa on joukkuepelin sosiaalisuus.”

Jani, 29v

”Golfia pelatessa saa olla luonnossa raikkaassa ilmassa. Peli pakottaa olemaan hetkessä ja itselleen ja kavereille saa nauraa.”

Oona, 25v