You are currently viewing MR GOLF STUDIO HIRSALAAN

MR GOLF STUDIO HIRSALAAN

Avaamme oman talviharjoittelupaikan Hirsala Golfin alakertaan, joka kattaa Trackman-simulaattorin, kaksi harjoittelulyöntipaikkaa sekä harjoitusviheriön. Tulemme yhä opettamaan Season Golf Hallissa Suomenojalla mutta saamme uuden talviharjoittelun paikan myötä joustoa opetus mahdollisuuksien järjestämiseen tilanteen sen vaatiessa.

Trackman-simulaattorin osalta tarjolle tulee kahden tunnin vakiovuoroja marras-joulukuun vaihteesta maalis-huhtikuun vaihteeseen. Lyöntipaikkoihin puolestaan tullaan tarjoamaan jäsenyyksiä sekä arkisin päiväkäyttäjille että iltaisin tai viikonloppuisin treenaaville. Harjoitusviheriön käyttö sisältyy lyöntivuorojen yhteyteen.

”Moni golfari kaipaa mahdollisuutta harjoitella myös talvisin, ja uusi harjoittelutilamme tarjoaa lähialueen pelaajille loistopaikan siihen. Simulaattorin käytössä vakiovuorot ovat ytimessä, mutta olemme jättäneet sen käytölle tilaa mm. perjantai- ja lauantai-illoille, jotta esim. kaveri- tai yritysporukat voivat sitä hyödyntää, ja sen jälkeen jatkaa iltaa VIP-saunatiloissa”, kertoo Minni

”Ajatus oman treenipaikan rakentamisesta syntyi, kun epävarmuustekijät opetuksen suhteen ovat nousseet koronan myötä hyvin korkeaksi. Tarkastelin syksyn aikana paikkoja mihin voisimme tukikohdan rakentaa, kunnes Hirsalan tilat tulivat vähän sattumalta vastaan vierailun yhteydessä. Tiloja on rakennettu ahkerasti kuntoon nopealla aikataululla. Treenipaikasta tuli todella viihtyisä kokonaisuus, jonka kruunaa Nomart Trackman- Lounge”, Minni kertoo tunnelmiaan.