JUNIORITOIMINTA

Pickala Golfin junioritoiminta tarjoaa kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa ja oppia golfia ympärivuotisesti rennossa ja kannustavassa ympäristössä.

Tavoitteena on auttaa mahdollisimman monta junioria löytämään golf ja innostumaan elinikäisestä harrastuksesta sen parissa. Kilpailutoiminnasta kiinnostuneille Pickalan junioritoiminta tarjoaa erittäin kilpailukykyisen valmennuksen sekä erinomaiset puitteet systemaattiseen harjoitteluun. Pickalan junioriryhmistä löytyy jokaiselle ikään, taito- ja tavoitetasoon katsomatta sopiva ryhmä.

RYHMÄT 2020-2021

Ryhmän nimi & valmentajaKuvausTalvitreenit – Season Golf/ Golf Balance 2.11.2020-1.4.2021Kesätreenit Pickalassa          Touko-syyskuu 2021

Pikku Tiikerit

Tuomas

 

 

 

 

HCP yli 50
Aloitteleva juniori eskari-iästä ylöspäin. Aiempaa kokemusta lajista tai omia välineitä ei vaadita.

Ryhmä 1:
Keskiviikkoisin klo 17-18
Ryhmä 2:
Keskiviiikkoisin klo 18-19
Ryhmä 3:
Perjantaisin klo 17-18

Paikka: Golf Balance Espoo

 

1 h/vko

Arskan Armeija

Tuomas

HCP yli 25
Nuoremmille junnuille suunnattu harrastajaryhmä, josta mahdollisuus ponkaista eteenpäin kilpailuihin tai kehittää taitojaan harrastamiseen.

Keskiviikkoisin klo 18-19

Paikka: Golf Balance Espoo               

 

2 h/vko

Gary Playerit

Tommi

HCP alle 25
Juniorilta löytyy jo kisakokemusta sekä intoa kilpailla.

Perjantaisin klo 18-20

Paikka: Golf Balance Espoo

 

3 h/vko

 

Silkkiset Sevet

Tommi

HCP lähenee singleä, usean vuoden kisakokemus

Tiistaisin klo 17-18:30
Torstaisin klo 17-18:30

Paikka: Season Golf

 

 

4 h/vko

Treenitauot talvikaudella: joulu 23.12.2020-6.1.2021 ja talviloma 22.-28.2.2021

HINNAT 2020-201

RyhmäKoko vuosi yhtKesäTalvi
Pikku Tiikerit 475 € 200 €275 € 
Arskan Armeija 700 € 300 € 400 €
Gary Playerit 1 000 € 400 € 600 €
Silkkiset Sevet 1 175 € 500 € 675 €

VALMENNUS


Junioritoiminnan kehittäminen on meille sydämen asia. Uskomme, että omat pitkät pelaajauramme auttavat suuresti golfkouluumme tulevia junnuja kehittymään pelaajina ja löytääkseen oman polkunsa lajin parissa. Kaikille se polku ei vie ammattilaiskentille asti, mutta toivomme sytyttävän jokaiselle elämänmittaisen kipinän golfin harrastamiseen. Ilon kautta kohti onnistumisia!

Ryhmissämme on aina tilaa uusille junioreille! Tervetuloa mukaan kokeilemaan !

Ota yhteyttä etukäteen niin katsomme sinulle oikean ryhmän.

Tommi Laitto tommi@mrgolfschool.fi tai p.040-538 0092.

Tuomas Tuovinen

Aloitin golfin harrastamisen Pickalassa 7-vuotiaana. Peli vei nopeasti mukanaan ja kilpaileminen alkoi kiinnostaa jo nuorena. Amatööriuralla minulle kertyi paljon kansainvälistä kilpailukokemusta junioreiden ja aikuisten maajoukkuetasolta. Ammattilaiseksi siirtymisen aika tuli vuonna 2002. Parhaat saavutukseni ammattilaisena ovat kaksi 3.sijaa European Challenge Tour kilpailuissa, sekä pelioikeus European Tourille vuonna 2006.

Pelaamisen ohella olen vuodesta 2012 alkaen toiminut aktiivisesti junioreiden ohjaajana ja valmentajana. Minulla on paljon hienoja muistoja omista juniorivuosista ja haluan olla omalta osaltani mahdollistamassa nykyisille junioreille parhaat mahdolliset puitteet heidän omien muistojensa luomiseen! Meillä kaikilla on oma tarinamme ja on hieno olla mukana auttamassa junioria löytämään se hänen oma polkunsa lajin parissa.

Tommi Laitto

Aloitin golfin 10-vuotiaana enemmän tai vähemmän vanhempieni iloksi, ensimmäiset kerrat minut taidettiinkin lahjoa kentälle lehtitipihvillä ja ranskalaisilla. Kauaa siinä ei kuitenkaan mennyt, kun golf veikin minut täysin mennessään. Lajin parista löytyi kaverit, joiden kanssa kisailu ja hauskanpito kentällä alkoi, sekä pääsin myös kilpailemaan kansallisella tasolla. Myöhemmin tie vei juniorimaajoukkueeseen ja sieltä parhaimpia muistoja onkin EM-joukkue pronssimitali.

Amatöörinä pelasin paljon kilpailuja niin kotimaan kentillä, kuin myös kansainvälisillä kentillä ja mieleenpainuvimpia hetkiä oli Espanjan avointen mestaruuskilpailuiden lyöntipelin voitto. Ammattilaiseksi siirryin vuonna 2005 ja 7 vuotta pelasin ammattilaisena kaikkea European Challenge Tourin ja Finnish Tourin välillä. Parhaana muistona varmasti European Tourin karsintojen ensimmäisen vaiheen toinen sija tuloksella 19 alle parin.

Valmentaminen on kiinnostanut minua aina, siksipä aloitin kouluttautumaan jo peliurani aikana golfammattivalmentajaksi, sekä kouluttaudun edelleen jatkuvasti lisää alan kansainvälisesti parhaissa koulutuksissa. Koulutan myös tulevia golfvalmentajia Golfliiton koulutuksissa.

Täysipäiväisesti olen valmentanut vuodesta 2012 lähtien. Junioreiden valmentaminen ja heidän kanssaan treenaaminen tuo aina hyviä muistoja mieleen omasta nuoruudesta. Haluankin auttaa junioreita löytämään oman tiensä tämän hienon lajin parissa, olipa tie maailman huipulle tai ihan vain harrastusmielessä.