Close

Junioritoiminta

Pickala Golfin junioritoiminta tarjoaa kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa ja oppia golfia ympärivuotisesti rennossa ja kannustavassa ympäristössä.

Tavoitteena on auttaa mahdollisimman monta junioria löytämään golf ja innostumaan elinikäisestä harrastuksesta sen parissa. Kilpailutoiminnasta kiinnostuneille Pickalan junioritoiminta tarjoaa erittäin kilpailukykyisen valmennuksen sekä erinomaiset puitteet systemaattiseen harjoitteluun. Pickalan junioriryhmistä löytyy jokaiselle ikään, taito- ja tavoitetasoon katsomatta sopiva ryhmä.

Valmennus

Junioritoiminnan kehittäminen on meille sydämen asia. Uskomme, että omat pitkät pelaajauramme auttavat suuresti golfkouluumme tulevia junnuja kehittymään pelaajina ja löytääkseen oman polkunsa lajin parissa. Kaikille se polku ei vie ammattilaiskentille asti, mutta toivomme sytyttävän jokaiselle elämänmittaisen kipinän golfin harrastamiseen. Ilon kautta kohti onnistumisia!

Ryhmissämme on aina tilaa uusille junioreille! Tervetuloa mukaan kokeilemaan !


Ota yhteyttä etukäteen niin katsomme sinulle oikean ryhmän.

Tommi Laitto tommi@mrgolfschool.fi tai p.040-538 0092.


Pickala juniorit – valmennus 2019-20

Ryhmätreenit

Ryhmän nimi & valmentaja
Kuvaus
Talvitreenit – Season Golf
Kesätreenit Pickalassa

Tiikerit

Tuomas

Tiikerit ryhmä 1 & 2
Hcp yli 50.
Aloitteleva juniori aina eskari-iästä ylöspäin.
Aiempaa kokemusta lajista tai omia välineitä ei vaadita.

Ryhmä 1 keskiviikkoisin klo: 17-18 Golf Balance Olari

Ryhmä 2 perjantaisin klo: 17-18 Golf Balance Olari

Arskan Armeija

Tuomas

Hcp noin 25-50.
Nuoremmille junnuille suunnattu harrastajaryhmä, josta mahdollisuus ponkaista eteenpäin kilpailuihin tai vain kehittää taitojaan harrastamiseen.

Perjantaisin klo:

18-19 Golf Balance Olari

Gary Playerit

Tommi

Hcp alle 25
Nuorempien junnujen treeniryhmä.
Juniorilta löytyy jo kilpailukokemusta, sekä intoa kilpailla.

Keskiviikkoisin klo:

18-20 Golf Balance Olari

Silkkiset Sevet

Tommi

Hcp lähentelee jo singleä ja kilpailukokemusta löytyy.
Vanhempien junnujen treeniryhmä.
Harjoitukset: tiistaisin ja torstaisin klo 17-18.30 Season Golf

Tiistaisin ja torstaisin klo:

17-18.30 Season Golf

Bobby Jonesit

Tommi

15-21v
Nuorten harrasteryhmä. Golf kiinnostaa harraste mielessä ja on halua kehittyä pelaajana ohjatun toiminnan parissa.

Tiistaisin klo:

18.30-19.30 Season Golf

Treenitauot talvikaudella:

Henkilökohtaisesta valmennuksesta sovitaan erikseen valmentajien kanssa.

Pickala juniorit ryhmätreenien hinnoittelu vuonna 2019-20

Ryhmä
Koko vuosi yht
Kesä
Talvi

Tiikerit

475

Arskan Armeija

700

Gary Playerit

1000

Silkkiset Sevet

1175

Bobby Jonesit

725

Juniorien erikseen sovittavat henkilökohtaiset valmennukset eivät sisälly yllä olevien ryhmätreenien hintaan.

Henkilökohtaisen valmennuksen hinta on 65€/h ja se on omakustanteinen.

Kaikki treenit alkaa viikolla 45! Ensimmäiset treenit on 5.11. Talvitreenit loppuu pääsiäisviikolla, viimeiset treenit 8.4.2020

(Ei treenejä välillä 22.12.2019-6.1.2020, eikä hiihtolomaviikolla 8)

Valmennusmaksu sisältää valmennuksen, harjoittelun, omat leirit ja kilpailut (esim oma Junnutour) Pickalassa, harjoituspallot ja edustustekstiilit. Kilpailevilla junioreilla harjoitusmaksu kattaa myös Suomen Golfliiton järjestämien kilpailujen kilpailumaksut. Juniorit saavat harjoituspalloja lisäksi myös omatoimiseen harjoitteluun kauden aikana (ei rajattomasti). Valmennuksessa mukana olevilla junioreilla on 100€n arvoinen työvelvoite (Pikkujunnuilla 50€). Työvelvoitteen voi suorittaa esim avustavissa tehtävissä eri tapahtumissa. Valmennusmaksun maksuerät 2 x vuodessa tai sopimuksen mukaan.

Juniorivalmentajat

Tuomas Tuovinen

Aloitin golfin harrastamisen Pickalassa 7-vuotiaana. Peli vei nopeasti mukanaan ja kilpaileminen alkoi kiinnostaa jo nuorena. Amatööriuralla minulle kertyi paljon kansainvälistä kilpailukokemusta junioreiden ja aikuisten maajoukkuetasolta. Ammattilaiseksi siirtymisen aika tuli vuonna 2002. Parhaat saavutukseni ammattilaisena ovat kaksi 3.sijaa European Challenge Tour kilpailuissa, sekä pelioikeus European Tourille vuonna 2006. 

Pelaamisen ohella olen vuodesta 2012 alkaen toiminut aktiivisesti junioreiden ohjaajana ja valmentajana. Minulla on paljon hienoja muistoja omista juniorivuosista ja haluan olla omalta osaltani mahdollistamassa nykyisille junioreille parhaat mahdolliset puitteet heidän omien muistojensa luomiseen! Meillä kaikilla on oma tarinamme ja on hieno olla mukana auttamassa junioria löytämään se hänen oma polkunsa lajin parissa.

– Tuomas

Tommi Laitto

Aloitin golfin 10-vuotiaana enemmän tai vähemmän vanhempieni iloksi, ensimmäiset kerrat minut taidettiinkin lahjoa kentälle lehtitipihvillä ja ranskalaisilla. Kauaa siinä ei kuitenkaan mennyt, kun golf veikin minut täysin mennessään. Lajin parista löytyi kaverit, joiden kanssa kisailu ja hauskanpito kentällä alkoi, sekä pääsin myös kilpailemaan kansallisella tasolla. Myöhemmin tie vei juniorimaajoukkueeseen ja sieltä parhaimpia muistoja onkin EM-joukkue pronssimitali.

Amatöörinä pelasin paljon kilpailuja niin kotimaan kentillä, kuin myös kansainvälisillä kentillä ja mieleenpainuvimpia hetkiä oli Espanjan avointen mestaruuskilpailuiden lyöntipelin voitto. Ammattilaiseksi siirryin vuonna 2005 ja 7 vuotta pelasin ammattilaisena kaikkea European Challenge Tourin ja Finnish Tourin välillä. Parhaana muistona varmasti European Tourin karsintojen ensimmäisen vaiheen toinen sija tuloksella 19 alle parin.

Valmentaminen on kiinnostanut minua aina, siksipä aloitin kouluttautumaan jo peliurani aikana golfammattivalmentajaksi, sekä kouluttaudun edelleen jatkuvasti lisää alan kansainvälisesti parhaissa koulutuksissa. Koulutan myös tulevia golfvalmentajia Golfliiton koulutuksissa.

Täysipäiväisesti olen valmentanut vuodesta 2012 lähtien. Junioreiden valmentaminen ja heidän kanssaan treenaaminen tuo aina hyviä muistoja mieleen omasta nuoruudesta. Haluankin auttaa junioreita löytämään oman tiensä tämän hienon lajin parissa, olipa tie maailman huipulle tai ihan vain harrastusmielessä.

– Tommi

Junnujen polkua tukemassa:

Audi

Viking Line

Pingviini Jäätelö