MATKAT

Meidän tiimillämme on pitkä ja vankka kokemus kilpagolfin pelaamisesta sekä Suomessa että ulkomailla. Matkakohteiden valinnassa panostamme mielenkiintoisiin kenttiin, hyviin harjoitusolosuhteisiin sekä miellyttävään majoituskokemukseen. Tavoitteenamme on nimenomaan se, että asiakas viihtyy mukanamme reissussa ja samalla kokee ahaa-elämyksiä ja onnistumisen tunteita golfin parissa.

Opetusmatkoistamme vastaavat golfkoulumme valmentajat Tommi Laitto ja Tuomas Tuovinen. Osassa matkoistamme myös Minni ja Roope ovat mukana, sillä haluamme tuoda kilpapelaajan näkökulmaa opetukseen ja peliin.

Valmennuksen päätavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle hallittu ja helposti toistettava lyönti. Matkoillamme keskitytään taitojen viemiseen kentälle ja pelaamisesta nauttimiseen. Pelin kautta opettajamme pystyvät näkemään kehitysalueita pelissäsi, minkä jälkeen harjoittelu on helppoa ja kehitys taattua. Tommi tai Tuomas pelaavat jokaisen matkalla olevan kanssa samassa ryhmässä vähintään yhdeksän väylää.

Haluamme tarjota matkoillamme innostavan ja välittävän ilmapiirin, jossa golfin oppiminen on mukavaa ja tehokasta. Kaikki on etukäteen mietitty. Harjoittelulle löytyy oma aikansa ja paikkansa sekä tiiajat on varattu. Viikon aikana järjestämme myös leikkimielisiä kisoja ja pelaamme kivoja eri pelimuotoja.Eli eikun vaatteet matkalaukkuun, mailat bägipussiin ja kohti vihreitä nurmia!

Matkamme ovat tarkoitettu kaikille pelaajille pelitasosta ja iästä riippumatta.

Tervetuloa mukaan kohti aurinkoa & yhden putin griinejä!

Katso Ongolfin opetusmatkat tästä!