Minea Blomqvist-Kakko

Koordinaattori

-Suomen mestaruus 2002

-Alhaisin kierros tulos 62,British Open Sunningdale 2004,

(Ensimmäinen 62 Major-kilpailuissa miehet ja naiset mukaan lukien)

-Etelä-Afrikka tour-voitto 2004

-Unkari LET voitto 2004

-Finnair Masters LET voitto 2008

-LPGA 2006-2012 parhaat sijoitukset 3.Phoenix 2008 ja 5. Hawaii 2008

Roope Kakko

Golfammattilainen

-Suomen mestaruus 2002

-Alhaisin kierrostulos 62

-CT Volvo Finnish Open voitto 2004

-CT National bank Of Oman Classic voitto 2013

-ET Madeira Island Open voitto

-Rion Olympialaiset 2016

-World Cup 2008,2013

Miten se pieni pallo on kuljettanut meitä ympäri maailman hienoille kentille ja kohtaamisiin ihmisten kanssa. Kuinka se pieni pallo on opettanut meitä olemaan nöyriä, mutta samalla uskomaan itseemme täysillä. Kuinka se pieni pallo on jännityksestä laittanut sydämen sykkimään ja ajoittain tuonut isoja onnistumisen tunteita. Kuinka niin pieni pallo osaa olla niin raivostuttava välillä, mutta samalla niin koukuttava kehittymään paremmaksi. Kuinka se pieni pallo on erottanut meidät monesti kauas toisistamme, mutta samalla tuonut niin lähelle. Kuinka se pieni pallo on tuonut meille kaksi ikiomaa poikaa.

Se pieni pallo on meidän näköinen elämä.

Unelma omasta golfkoulusta syntyi jo varhain. Se tuki, jota olemme urillamme saaneet perheiltämme, valmentajiltamme, taustajoukoiltamme ja tukijoiltamme on ollut korvaamatonta. Nyt on aika laittaa niitä oppeja, kokemuksia ja ajatuksia eteenpäin ja antaa takaisin.

Unelma omasta golfkoulusta sai siivet selkään, kun ovi Pickalaan avautui meille. Olemme kiitollisia tästä mahdollisuudesta, sillä Pickalassa on Suomen parhaat treenimahdollisuudet opetukselle vasta-alkajista huippupelaajiin, unohtamatta tietenkään kolmea loistavaa kenttää. Saimme valmennustiimiin meidän näköisen ykkösketjun. Valmentajillamme Tommilla ja Tuomaksella on molemmilla myös oma vahva pelitausta ja meitä yhdistää suuri intohimo golfia kohtaan. Pickalan kilpapelaajista tulee vastaamaan omine valmentajiemme rinnalla Suomen menestynein huippuvalmentaja Timo Rauhala Golf Mentors -yhteistyön kautta.